Sponsorpakketten

 

Partner op de Polderscross = Maximale visibiliteit voor uw bedrijf

 

Kruibeke heeft op enkele jaren tijd zijn vaste stek veroverd op de internationale kalender van het veldrijden. Met de organisatie van het Belgisch Kampioenschap veldrijden in 2019 in het verschiet, biedt de Polderscross / Brico Cross Kruibeke aan zowel grote, middelgrote als kleinere bedrijven de uitgelezen mogelijkheid om zich te tonen aan het grote publiek (zowel live als via verschillende mediakanalen) én tegelijk klanten, medewerkers of zakenrelaties te vergasten op een unieke beleving van het veldrijden.

Om aan ieders publicitaire en/of budgettaire verwachtingen te kunnen voldoen, voorziet de organisatie in een uitgebreid aanbod aan sponsorformules. Deze formules bieden u als bedrijf de ideale combinatie van visibiliteit & hospitality. U komt er alles over te weten op de volgende pagina’s.

Promotioneel doen wij alvast het nodige om zowel de Brico Cross als onze sponsors voldoende in de kijker te zetten en dit zowel in aanloop naar, tijdens als na afloop van de wedstrijd:

  • Live uitzending van de Ethias Cross op VTM met een vooruitblik in het avondnieuws daags voor de wedstrijd én het middagnieuws op de dag van de wedstrijd
  • Voldoende media-aandacht in zowel gedrukte als audiovisuele media
  • Advertenties – zowel printed als online – via de mediums van onze print mediapartner
  • Exclusieve Polderscrosskrant met interviews, advertorials en advertenties in een oplage van 10.000 exemplaren, verdeeld in (groot-)Kruibeke én op de dag van de wedstrijd
  • Affiches en flyers worden wijd verspreid, op voorverkooppunten en bij onze sponsors
    Via onze eigen website www.polderscross.com, www.ethiascross.be en diverse sociale media
  • Onze verschillende sponsorformules bieden uw onderneming voldoende mogelijkheden om zichtbaar aanwezig te zijn op en rond het terrein de dag van de wedstrijd zelf.

U kan ze hier rechts ontdekken of het VIP- en Sponsordossier hier integraal downloaden.

Please install and activate the "Wp Google Map Plugin" or "Wp Google Maps" plugin to show the map.